Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή ΘΕΑΤΡΟΥ IOΘ αναλαμβάνει την προετοιμασία των υποψήφιων για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δραματικών σχολών με εντατικά μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής, κίνησης, αυτοσχεδιασμού και θεωρίας θεάτρου από την ομάδα των καθηγητών της σχολής μας. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων και έχουν σκοπό την εξοικείωση και την ενδυνάμωση των δυνατοτήτων των υποψηφίων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Θεάτρου ΙΟΘ προσεγγίζουμε ολιστικά την υποκριτική τέχνη με άξονα το τρίπτυχο Νους – Σώμα – Πνεύμα, δημιουργώντας έτσι νέους καλλιτέχνες με δυναμική ταυτότητα και θέση, έτοιμους να ακολουθήσουν μια προσωπική διαδρομή και ικανούς να χτίσουν ουσιαστικές σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο.

Προτεραιότητά μας είναι η παιδεία του ηθοποιού. Η ομάδα των καθηγητών μας, αποτελείται από καλλιτέχνες, ηθοποιούς και επαγγελματίες στο χώρο των παραστατικών τεχνών που θα μεταδώσουν στους σπουδαστές ένα ευρύ φάσμα γνώσεων πρακτικής εκπαίδευσης, θεωρητικής καλλιέργειας και θεατρικής εμπειρίας.

Σκοπός μας είναι εσύ που σπουδάζεις στην ΘΕΑΤΡΟΥ IOΘ επί της Ακαδημίας 100 να φτάσεις στο 100% των δυνατοτήτων σου, να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να γίνεις ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Διδάσκουν:

Αβαρικιώτης Κωνσταντίνος: Κείμενο & Υποκριτική
Γαλέος Αντώνης: Θεωρητικά
Θεοδώρου Χρίστος: Μουσική & Τραγούδι
Καζάζου Αλεξάνδρα: Υποκριτική & Αυτοσχεδιασμός
Κορρού Φρόσω: Κίνηση & Αυτοσχεδιασμός
Κουρούμπαλης Δημήτρης: Ποίηση
Μαυρογεωργίου Βασίλης: Κείμενο & Υποκριτική
Μοσχολιδάκης Περικλής: Αγωγή του Λόγου & Ορθοφωνία
Φιορέντζης Μιλτιάδης: Κείμενο & Υποκριτική

Διάρκεια μαθημάτων:

3/6/2024 – 28/6/2024
1/7/2024 – 9/8/2024
30/8/2024 – 30/9/2024

Μέρες: Δευτέρα και Παρασκευή

Φόρμα Ενδιαφέροντος